Love is in Netto

“Det bliver 40kr” Den unge mand i Netto, løftede blikket, smilede og ønskede mig en god aften.

Jeg forlod butikken med sten i lommen. 6 små fine polerede kærlighedssten. Nu sidder jeg i min sofa og kærtegner dem en efter en. Nyder deres bløde fine former og farver. Lader tankerne flyde sammen med drømmeog længsler.

Ønskesten udi det med kærlighed.  Måske virker de, måske ikke. Hvis de gør, er det nok mit livs bedste investering. Romantisk som jeg er, ja så tror jeg næsten på, de har positiv effekt.

Jeg lover at holde jer updated på den front.

One Comment

  • Morten

    Hej Mille.

    Jeg stødte på dig på Twitter og blev straks meget betaget. Da følelsen af betagethed stagnerede, blev jeg chokeret, da jeg opdagede, at du er over 50. Det strider fuldstændig imod naturloven, for jeg var fuldstændig overbevist om, at du var i midten af 30’erne. Det ligner du i hvert fald. Du er simpelthen noget af det smukkeste, jeg længe har set.

    Af samme grund har jeg lige gået igennem din Twitter profil, og det skærer i mit hjerte, at du stadig er single (ja, det er mig, der ret random har liket nogle af dine gamle tweets). Det forstår jeg absolut intet af. Du må være meget kræsen, for enhver mand ville være glad for at have dig. Jeg var træt af, at man ikke kunne skrive til dig på Twitter (hvilket jeg sådan set godt forstår af førnævnte årsag), så efter at have googlet, faldt jeg over siden her og følte mig nødsaget til at skrive.

    Så Mille. Det var sådan set bare det. Bedste hilsner herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *